Колку често треба да го капеме кученцето?Во принцип, кученцата не треба да се капат, освен ако не се видливо валкани или мирисаат. но сепак можете да ги бањате помладите кученца доколку е потребно.Прекумерното капење всушност може да му наштети на вашето домашно милениче. Пречесто капење на вашето ...