Најдоброто за вашите миленици и риболов на едно место.

 
wave
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
 
 

MAXI Pet Shop

 
Нашето дружење и грижа за сѐ околу домашните миленичиња започна во 1996-тата година. На нашиот 25-ти роденден го отворивме најголемиот маркет за миленици MAXI Pet Shop со голем асортиман на производи и простор прилагоден за миленичиња.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Најголем маркет

 
Џамбо маркет за миленици, се за вашиот сакан миленик.
 
 
 

Најниски цени

 
Играчки, храна, аксесоари, награди се тоа по најниски цени.
 
 
 

Pet frendly

 
Дојдете со вашиот миленик.Тој нека си одбере.
 
 
 

Риболовна опрема

 
Огромен асортиман за секаков вид на риболов.

 
 
 
 
 
 

Производи

 
 
 

Специјализирани за риболов, храна и опрема за кучиња, мачиња, птици, аквариумски риби и глодари.

 
Сега, на едно место, сѐ за вашето милениче
храна, козметика, аксесоари, играчки, ветеринарна храна, суплементи, акваристика, птици.
Комплетна риболовна опрема - трски, машинки, конци, чизми, комбилизони, торби, столчиња...  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Посебно сме посветени на највисоките стандарди на квалитетна услуга, совети и препораки.Посветено се подобруваме за да ги задоволиме очекувањата на нашите купувачи.

 
 
 
 

 
 
 
 

Локација

 
 
 

Погледнете го видеото!

 
Ви претставуваме 2 локациски точки според кои може да се ориентирате кога доаѓате кон Maxi Pet Shop за да набавите сѐ за вашето милениче и риболов!
1. Пат преку Дени1 - 00:08

2. Пат преку надвозникот кај Асуц - 01:33

Одберете која насоката на движење најмногу ви одговара, ви снимивме детални инструкции за да ни дојдете на гости со вашиот миленик!

Ве чекаме на дружба!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте не

 
Контактирајте нè користејќи го формуларот подолу:
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*